Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling på Fyn

 

 

Dit gulv danner grundlaget for din families dagligdag og derfor bliver det med tiden slidt. I stedet for at skifte hele gulvet ud, kan du sagtens nøjes med en gulvafslibning samt en gulvbehandling for på den måde at friske gulvet op.

Læs mere om gulvbehandlinger her.

Hos Arne & Søns Gulvafslibning ApS i Skårup på Fyn tilbyder vi både gulvafslibning, gulvafhøvling samt generel gulvbehandling.

Vi er et solidt familiefirma i tredje generation. Dette betyder at vi har mange års erfaring i gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vi værdsætter tilfredse kunder. 

For yderlig information omkring gulvafslibning, gulvafhøvling eller generel gulvbehandling, står vi hos Arne & Søns Gulvafslibning ApS klar til at hjælpe dig videre. Vi deler gerne ud af vores mange års erfaring. Kontakt gulvfirmaet allerede i dag.

Hvad er gulvafslibning?

Gulvafslibning er en proces hvor gulvets gamle overfladebehandling fjernes. Efter en gulvafslibning er man helt nede ved det rene træ i trægulvet og derfor skal man efter gulvafslibningen have en ny gulvbehandling på.

Hvordan udføres gulvafslibning?

Gulvafslibning går i alt sin enkelthed ud på at afslibe trægulvets gamle overfladebehandling / gulvbehandling, så man kan påføre en ny overfladebehandling.

For at sikre en jævn gulvafslibning benytter vi maskiner med påsat sandpapir. Vi starter med en grov slibning af gulvet og slutter med en fin slibning. Normalvis afslibes trægulvet 3 til 5 gange med forskelligt korn sandpapir.

Hvor kan man benytte en gulvafslibning?

Vi tilbyder mange forskellig former for gulvafslibning. For at danne et overblik har vi samlet lidt eksempler herunder:
 

 • Gulvafslibning af plankegulve
 • Gulvafslibning af trapper
 • Gulvafslibning af dørtrin
 • Gulvafslibning af parketgulve
 • Gulvafslibning af trægulve

Kontakt os ang. gulvafslibning

Du er meget velkommen til at kontakt os hvis du har yderlige spørgsmål ang. gulvafslibning eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Kontakt Arne & Søns Gulvafslibning ApS her.

 

Hvad er gulvafhøvling?

En gulvafhøvling er en proces hvor man ikke bare fjerner overfladebehandlingen / gulvbehandlingen på et trægulv, men man fjerner også de øverste millimeter af selve trægulvet.

Hvornår benyttes en gulvafhøvling?

Det kan siges meget præcist. En gulvafhøvling benyttes i de tilfælde hvor en gulvafslibning ikke er tilstrækkelig. Der kan være mange årsager til hvorfor en afslibning ikke er tilstrækkelig, men vi har forsøgt at opremse nogle af de hyppigste årsager herunder:
 

 • Gulvafhøvling benyttes ved ferniserede trægulve
 • Gulvafhøvling benyttes ved dybe skader i trægulvet
 • Gulvafhøvling benyttes når der sidder limrester, tæpperester eller andet på gulvet
 • Gulvafhøvling benyttes når der er niveauforskelle i trægulvet
 • Gulvafhøvling benyttes til trægulve der bølger som følger af fugtskader
 • Gulvafhøvling benyttes til trægulve der bølger som følge af temperatursvingninger
 • Gulvafhøvling benyttes til gamle skæve trægulve


Efter en gulvafhøvling foretager vi altid gulvafslibninger. Dette gør vi for at udglatte eventuelle ujævnheder inden gulvbehandling påføres.

OBS: Gulvafhøvling bør altid udføres af en professionel fagmand.

Hvor ofte kan et trægulv afhøvles?

Der findes ikke et fast antal gange man med sikkerhed kan sige, at et trægulv kan tåle at få en gulvafhøvling. Det kommer helt an på hvordan det bliver udført og hvor meget af gulvet man tidligere er blevet nød til at afhøvle. 

Er du i tvivl om dit gulv kan tåle en afhøvling, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid gerne til rådighed til at hjælpe med at besvare spørgsmål om gulvafhøvling og vi udregner gerne et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os ang. gulvafhøvling

Kontakt Arne & Søns Gulvafslibning for mere information omkring gulvafhøvling.

 

Knap til kontaktside