Lakering, Oliebehandling & Sæbebehandling på hele Fyn

 

 

Der findes flere forskellige overfladebehandlinger som du kan behandle dit trægulv med. De mest almindelige gulvbehandlingsformer er lakering, sæbebehandling og oliebehandling.

Lakering af gulv

Hvis du vælger lakering af dit trægulv, får du et utroligt slidstærkt gulv, et rengøringsvenligt gulv samt et fantastisk flot gulv.

 

Der findes flere forskellige slags lakering som du kan vælge til dit trægulv. Der er både mak lakering, halvblank lakering og blank lakering. Derudover findes der også en hvidpigmenteret lakering.

 

Som supplement til vedligeholdelse af dit lakerede trægulv, anbefaler vi at du benytter dig af et lakpleje produkt som vi forhandler. Ved påføring af lakplejen på dit gulv, forlænger du gulvets levetid. Kontakt vores gulvfirma og hør nærmere om påføring og anvendelse af lakplejen.

 

Vi rådgiver dig gerne omkring lakering af dine trægulve og vi kommer selvfølgelig også gerne med et uforpligtende tilbud.

Kontakt Arne & Søns Gulvafslibning ApS, for yderlige information omkring lakering.

Sæbebehandling af gulv

Hvis du vælger at få en sæbebehandling af dit gulv, får du en behandling der beskytter dit gulv og som hjælper med til, at det bliver smudsafvisende.

 

Af sæbe overfladebehandlinger, kan du vælge enten at få dit trægulv behandlet med natursæbe eller med hvidpigmenteret sæbe.

Vælger du at behandle dit gulv med vores hvidpigmenterede sæbebehandling, skal du være opmærksom på, at du efterfølgende skal vedligeholde dit gulv med et tilsvarende sæbebehandlings produkt.

Vi er altid leveringsdygtige i vores sæbebehandlings produkter, da vi kører rundt med disse i vores firmabiler. Kontakt os for at aftale nærmere ang. afhentning eller levering af netop dit foretrukne sæbebehandlings produkt.

 

Er du i tvivl om du skal vælge en sæbebehandling til dit gulv, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi yder altid professionel rådgivning og vi udregner gerne et uforpligtende tilbud.

 

Kontakt Arne & Søns Gulvafslibning ApS, for yderlig information omkring sæbebehandling.

 

Oliebehandling af gulv

Hvis du vælger at få en oliebehandling af dit gulv, får du et naturligt udseende trægulv der er smudsafvisende og næsten lige så slidstærkt som en lakering.

Der findes forskellige slags oliebehandlinger. Hvis du vælger at benytte dig af vores naturolie får dit gulv en naturlig og varm mat glød. Træets åre tegninger, knaster og struktur bliver tydelige og giver gulvet et smukt spil.

 

Du kan også vælge vores hvidpigmenterede gulvolie, hvorved gulvet bibeholder dets lyse farve og skaber en flot mat overflade. Med denne overfladebehandling undgår du samtidig at dit trægulv gulner.

Har du spørgsmål ang. oliebehandling er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar med professionel rådgivning omkring oliebehandlingen af dit gulv.

 

Kontakt Arne & Søns Gulvafslibning ApS, for yderlige information omkring oliebehandling.

 

Knap til kontaktside